ik

Eind achttiende eeuw was er een overzichtelijk classificatiesysteem waarin alle dieren keurig werden onderverdeeld. En toen ineens werd het vogelbekdier ontdekt. Een dier dat eigenschappen heeft van zowel een zoogdier, reptiel als een vogel. Zo ben ik geen modeontwerper of cultuurwetenschapper, maar gebruik ik wel mijn ontwerp- en onderzoeksvaardigheden en begrijp ik door mijn afgeronde studies verschillende ’talen’ en werkvelden. En op die grens, van verschillende disciplines en manieren van denken, werk ik het liefst. Beschouwend, onderzoekend, schrijvend en ondernemend. Deze website geeft een idee van mijn werk en interesses. Kort CV:

Momenteel werk ik als freelancer, onder meer voor Trendslator,  ben ik betrokken bij de ontwikkeling van interdisciplinaire programma’s binnen de Honours Academy en Designing Society aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en werk ik op het AMFI. Daarnaast geef ik yogales in Studio Take Five

Opleidingen: MA Sturing Creatief Ontwerp, tracé binnen de opleiding Kunstbeleid en -management, Universiteit Utrecht (UU) 2011. – BA Algemene cultuurwetenschappen, Universiteit van Amsterdam (UvA) 2009. – BA Design, Amsterdam Fashion Institute (AMFI) 2006. 

« terug